Team building, Mlinska Rijeka, 13. jun 2019. godine

Dok se radio servis naših mašina za predstojeću sezonu, mi smo iskoristili priliku za "team building" u Mlinskoj Rijeci. Vrijeme nam je prošlo brzo zahvaljujući kreativnim igrama koje je osmislila škola sporta Casper u kojima smo svi pokazali svoje sportske vještine. Svi smo se lijepo zabavljali, a tri najbolje ekipe su nagrađene. Pokazali smo još jednom da smo tim koji postiže zajedno najbolje rezultate!

Kurs GC - 15.05.

Unapređujući stalno stečeno znanje, u FullDentu je 15. maja 2019. godine održan još jedan kurs GC keramike sa g. Krešimirom Vardom, gdje smo se upoznali sa novim proizvodom Initial Spectrum Stains. Na pokaznim primjerima farbane su metalokeramičke krune, cut back cirkonijum i pune cirkonijum krune gdje se kombinovanjem Initial Spectrum Stains i Initial Lustre Pastes dobio profinjen završni rezultat sa sjajnom površinom i očuvanom teksturom. Nova znanja će se odmah implementirati u svakodnevnom radu.

Simpozijum u Banjaluci - 13.04.

Kao partneri Udruženja stomatologa Republike Srpske učestvovali smo na velikom protetskom skupu u restoranu Stara Ada u Banjaluci, koji je održan 13.4.2019. godine. Uvijek se trudimo da budemo dio značajnih dešavanja iz oblasti stomatologije u zemlji i inostranstvu i da uspostavimo nove poslovne kontakte.

Simpozijum u Sarajevu - 23.03.

Kao partneri Stomatološke Komore FBiH prisustvovali smo Kontinuiranoj edukaciji: Competence in Esthetics 23. marta 2019. Pratimo sva dešavanja u zemlji i inostranstvu uvijek spremni da stečena saznanja primjenimo.

IDS u Kelnu

Od 12 do 16 marta 2019. godine održan je čuveni međunarodni sajam IDS u Kelnu. Naš tim ga je obišao, posjetio svoje dobavljače, saznao nove informacije o svjetskim trendovima u dentalnoj industriji i nova saznanja donio i primjenio u našem laboratoriju.

Posjeta dr Schmitza iz Njemačke - 18.2. - 8.3.2019.

Zahvaljujući SES projektu (Seniorski ekspertski servis), saradnji sa Privrednom Komorom RS i Razvojnom agencijom EDA, od 18.februara do 8.marta 2019. godine ugostili smo dr Christiana Schmitza iz Njemačke, koji nam je na praktičnim primjerima prenio dio svog dugogodišnjeg iskustva kao zubnostomatološki tehničar i doktor stomatologije u Njemačkoj i unaprijedio našu bogatu praksu. Više o njegovoj posjeti možete pročitati na našem blogu i pogledati galeriju fotografija: https://fulldent.ba/nova-ekspertska-znanja-u-laboratoriju-fulldent

Obilježeno 10 godina postojanja, februar 2019.

Zubotehnički laboratorij FullDent ove godine slavi prvu deceniju postojanja. Tim povodom, dodijeljene su jubilarne nagrade zaposlenima koji već 5 i 10 godina doprinose postojanju i radu laboratorija. Pored toga, nagrađeni su najučinkovitiji zaposleni, a zaposleni su u okviru motivacionog programa "Pohvali kolegu" izabrali i kolegicu s kojom su najbolje sarađivali u prethodnoj, 2018. godini. Jedna i više nego uspješna decenija je iza nas, a nastavljajući sve jačim i bržim tempom, vjerujemo da je ovo tek početak, te da je ispred nas još mnogo uspješnih godina.

Podjela paketića, decembar 2018.

Podmladak našeg kolektiva raste svake godine i sa ponosom ističemo da sada imamo 28 djece uzrasta do 10 godina, a na samim počecima 2010. godine bilo ih je troje. Napredujemo, rastemo i sa radošću očekujemo nove mališane već u proljeće sljedeće godine!

Kontinuirana edukacija Stomatološke komore FBIH, oktobar 2018.

Edukacija je održana 6. oktobra u Sarajevu.

Simpozijum "HIRURŠKO-PROTETSKO ZBRINJAVANJE PACIJENATA" septembar 2018.

Simpozijum je održan 8. septembra u Bijeljini. 

V kongres stomatologa BiH sa međunarodnim učešćem, maj 2018.

V Kongres stomatologa Bosne i Hercegovine sa međunarodnim učešćem, održan je u Tesliću 11. i 12. maja 2018. godine. Naš laboratorij predstavio se kao jedan od izlagača na ovom događaju, a pripala nam je i čast da budemo sponzor Udruženja stomatologa, te da organizujemo radionicu dr Siniše Kovačevića na temu "Digitalni pristup u estetskoj rehabilitaciji.

"Digitalni pristup u estetskoj rehabilitaciji", radionica dr Kovačevića

Kurs slojevanja GC keramike, april 2018.

Competence in esthetics , kongres stomatologa, Sarajevo 3.3.2018.

Proslava godišnjice firme 2018

Megagen simpozijum - Implantologija, Opatija 16.11.2017.

Dodjela paketića, 2018

Simpozijum "Stomatologija & umjetnost"

Dodjela paketića 2017

Proslava godišnjice firme 2017

Seminari i prezentacije

Dodjela paketića

O nama

Laboratorij FullDent d.o.o. je zubotehnički laboratorij sposoban da odgovori na sve zahtjeve savremene rekonstruktivne i estetske stomatologije. Uz dugogodišnje iskustvo u praksi, korištenje dentalnih materijala sa CE sertifikatom i opreme koja prati razvoj svjetske tehnologije, nudimo usluge izrade svih vrsta fiksnih, mobilnih i kombinovanih protetskih radova, ali i jedan od noviteta na našem tržištu, “nevidljivi” mobilni ortodontski aparat FullAlign.

Ekskluzivna linija
Kontaktirajte nas