Obilježeno 10 godina postojanja, februar 2019.

Zubotehnički laboratorij FullDent ove godine slavi prvu deceniju postojanja. Tim povodom, dodijeljene su jubilarne nagrade zaposlenima koji već 5 i 10 godina doprinose postojanju i radu laboratorija. Pored toga, nagrađeni su najučinkovitiji zaposleni, a zaposleni su u okviru motivacionog programa "Pohvali kolegu" izabrali i kolegicu s kojom su najbolje sarađivali u prethodnoj, 2018. godini. Jedna i više nego uspješna decenija je iza nas, a nastavljajući sve jačim i bržim tempom, vjerujemo da je ovo tek početak, te da je ispred nas još mnogo uspješnih godina.

Podjela paketića, decembar 2018.

Podmladak našeg kolektiva raste svake godine i sa ponosom ističemo da sada imamo 28 djece uzrasta do 10 godina, a na samim počecima 2010. godine bilo ih je troje. Napredujemo, rastemo i sa radošću očekujemo nove mališane već u proljeće sljedeće godine!

Kontinuirana edukacija Stomatološke komore FBIH, oktobar 2018.

Edukacija je održana 6. oktobra u Sarajevu.

Simpozijum "HIRURŠKO-PROTETSKO ZBRINJAVANJE PACIJENATA" septembar 2018.

Simpozijum je održan 8. septembra u Bijeljini. 

V kongres stomatologa BiH sa međunarodnim učešćem, maj 2018.

V Kongres stomatologa Bosne i Hercegovine sa međunarodnim učešćem, održan je u Tesliću 11. i 12. maja 2018. godine. Naš laboratorij predstavio se kao jedan od izlagača na ovom događaju, a pripala nam je i čast da budemo sponzor Udruženja stomatologa, te da organizujemo radionicu dr Siniše Kovačevića na temu "Digitalni pristup u estetskoj rehabilitaciji.

"Digitalni pristup u estetskoj rehabilitaciji", radionica dr Kovačevića

Kurs slojevanja GC keramike, april 2018.

Competence in esthetics , kongres stomatologa, Sarajevo 3.3.2018.

Proslava godišnjice firme 2018

Megagen simpozijum - Implantologija, Opatija 16.11.2017.

Dodjela paketića, 2018

Simpozijum "Stomatologija & umjetnost"

Dodjela paketića 2017

Proslava godišnjice firme 2017

Seminari i prezentacije

Dodjela paketića

O nama

Laboratorij FullDent d.o.o. je zubotehnički laboratorij sposoban da odgovori na sve zahtjeve savremene rekonstruktivne i estetske stomatologije. Uz dugogodišnje iskustvo u praksi, korištenje dentalnih materijala sa CE sertifikatom i opreme koja prati razvoj svjetske tehnologije, nudimo usluge izrade svih vrsta fiksnih, mobilnih i kombinovanih protetskih radova, ali i jedan od noviteta na našem tržištu, “nevidljivi” mobilni ortodontski aparat FullAlign.

Ekskluzivna linija
Kontaktirajte nas