Zašto odabrati Full Dent?

Laboratorij Full Dent d.o.o. je zubotehnički laboratorij sposoban da odgovori na sve zahtjeve savremene rekonstruktivne i estetske stomatologije.

Uz dugogodišnje iskustvo u praksi, korištenje dentalnih materijala sa CE sertifikatom i opreme koja prati razvoj svjetske tehnologije, nudimo usluge izrade svih vrsta fiksnih, mobilnih i kombinovanih protetskih radova, ali i jedan od noviteta na našem tržištu, “nevidljivi” mobilni ortodontski aparat FullAlign. Laboratorij posjeduje sve potrebne sertifikate koji garantuju vrhunski kvalitet u skladu sa evropskim standardima, ali i potpunu sigurnost i bezbjednost svih proizvoda i usluga koje pružamo.

U centru naše pažnje su pacijenti i njihove potrebe i zahtjevi, a njihov zadovoljan osmijeh je naš imperativ i pokretačka snaga zahvaljujući kojoj se neprekidno usavršavamo i istražujemo nove mogućnosti. Povjerenje u naše proizvode, našu stručnost i odgovornost koje su nam ukazali brojni saradnici, ali i hiljade pacijenata kojima smo vratili osmijehe na lica naša su najbolja preporuka za buduću saradnju sa Vama!

Zahvaljujući jasnoj viziji, ali i konstantnom ulaganju energije, truda i emocija cijelog tima Full Dent danas predstavlja savremen laboratorij sa konstantnim i značajnim rastom kvaliteta usluga i proizvoda.

U nastavku pogledajte našu video prezentaciju.

Pogledajte video

Kako je sve počelo?

Nenad Đukanović

Osnivač i vlasnik

Sa željom da nastavi porodičnu tradiciju, 2009. godine Nenad Đukanović osnovao je u Banjaluci zubotehnički laboratorij “Full Dent”, ne sluteći u tom trenutku da će mali laboratorij brzo prerasti u jedan od najvećih, najuspješnijih i najmodernijih u Bosni i Hercegovini. Zahvaljujući jasnoj viziji, ali i konstantnom ulaganju energije, truda i emocija cijelog tima Full Dent danas predstavlja savremen laboratorij sa konstantnim i značajnim rastom kvaliteta usluga i proizvoda.

Stvorili smo brend čije su najznačajnije odrednice pouzdanost, kvalitet i humani cilj. Uspjeh koji naš laboratorij ostvaruje u direktnoj je vezi sa činjenicom da kolektiv čine mladi i visoko kvalifikovani stručnjaci koji se zajedno sa Nenadom redovno usavršavaju na stručnim kursevima u zemlji i inostranstvu, a o čemu svjedoče brojna priznanja i sertifikati. Ponosni smo jer su se spoj znanja, učenja, motivacije i strasti u poslu koji obavljamo pokazali kao najbolji recept za vrhunske rezultate i uspjeh!


Upoznajte naš tim!

Naš tim čine mladi i školovani ljudi puni želje za dokazivanjem svojih sposobnosti, koji su motivisani da uče i razvijaju se, a sve to pod vođstvom onih starijih i iskusnijih. Cijenimo trud i marljivost, vjerujemo u timski rad i rado ulažemo u profesionalni razvoj svojih zaposlenih. Laboratorij Full Dent trenutno zapošljava 67 stručnjaka, a ono čime se možemo pohvaliti je kompetentan i mlad kolektiv uvijek spreman na nove izazove!

Full Dent u brojkama

0

Prosjek godina zaposlenih

0

Sertifikata i priznanja

0

Naslova stručne literature

0

Najsavremenijih aparata