Svjesni da su naši zaposleni najveća snaga i pokretač naših dosadašnjih i budućih uspjeha, neprekidno ulažemo u razvoj ljudskih resursa. Dinamika rasta naše firme pruža priliku za profesionalno i lično ostvarenje saradnicima željnim znanja i uspjeha.

Full Dent pruža mogućnost stabilnog zaposlenja, okruženje koje cijeni individualna zalaganja, podržava timski rad i koje pruža mogućnost konstantnog učenja i napredovanja.

2021. godina u Full Dent laboratoriju

Broj zaposlenih 67
Broj aplikacija za posao: 240
Broj internih i eksternih obuka: 34
Broj sati obuke po zaposlenom: 13,7
Broj zaposlenih u mentorskom programu: 17

Ukoliko ste završili zubotehničku srednju školu ili stomatološki fakultet, imate radnog iskustva i želite da pronađete zadovoljstvo u profesionalnom smislu, na pravoj ste adresi! Laboratorij Full Dent zapošljava osobe koje svojom stručnošću mogu doprinijeti razvoju naše firme.

A za sve one koji se prvi put susreću sa procesom zapošljavanja u ovoj struci nudimo mogućnost pohađanja mentorskog programa te sticanja uslova za polaganje stručnog ispita. Pored rada sa najsavremenijom opremom, sve vrijeme Vas prate naši iskusni mentori uz čiju posvećenost ćete steći potrebna znanja ali i osjećati podršku u svakom dijelu procesa.

Postupak apliciranja za radno mjesto ili volontiranje/pripravničko stažiranje u našem laboratoriju izuzetno je jednostavan proces. Pored mogućnosti za online prijavu koja se nalazi u nastavku, u svakom trenutku možete kontaktirati i naš stručni tim zadužen za regrutaciju i selekciju kadrova.

Sanja Đukanović, Zamjenik direktora

Dijana Cvijić, Saradnik za pravne, kadrovske i opšte poslove

Kontakt telefon: 065/275-655 (informacije o mogućnosti zaposlenja)

Klikom na dugme u nastavku stranice otvarate prijavu za posao. Popunite je i pošaljite, a mi ćemo Vam se javiti u kratkom roku.

Zaposleni o nama

Zorana Šobot

Full Dent timu sam se pridružila 2017. godine. Ispočetka mi je bilo teško da se naviknem na veliki sistem, međutim kroz neko vrijeme sam stekla veliko povjerenje u kolege i saradnike. Posao je dinamičan, ali veoma dobro organizovan. Zadovoljna sam uslovima, a najviše mi se dopada što radim sa kvalitetnim timom mladih ljudi. Uvijek mi je bilo bitno to što sam ovdje dobila priliku da učim i radim ono što sam stvarno htjela.

Luka Bijelić

Tokom srednje škole, u IV razredu, sam počeo dolaziti na praksu u Full Dent. Potom sam odradio pripravničko stažiranje, a onda dobio ponudu za posao. Ispočetka sam radio na odjelu gipsa, zatim na odjelu kašika i šablona. Nedavno sam dobio priliku da se usavršavam na odjelu proteza i veoma sam zadovoljan. U Full Dent-u sam dobio priliku da, uz pomoć kolega, naučim dosta novih stvari i  napredujem.

Tanja Šarić

U Full Dent-u sam zaposlena od 2014. godine. Dugi niz godina sam radila na Info pultu, a sad već neko vrijeme radim na odjelu CAD-a. Dobila sam priliku da napredujem i usavršavam svoje znanje. Kao neko ko je dugo zaposlen u firmi, smatram da je okruženje prijateljsko, a radna atmosfera kvalitetna.

Naše usluge
O nama

Laboratorij Full Dent d.o.o. je zubotehnički laboratorij sposoban da odgovori na sve zahtjeve savremene rekonstruktivne i estetske stomatologije. Uz dugogodišnje iskustvo u praksi, korištenje dentalnih materijala sa CE sertifikatom i opreme koja prati razvoj svjetske tehnologije, nudimo usluge izrade svih vrsta fiksnih, mobilnih i kombinovanih protetskih radova, ali i jedan od noviteta na našem tržištu, “nevidljivi” mobilni ortodontski aparat FullAlign.

Ekskluzivna linija
Kontaktirajte nas