Svjesni da su naši zaposleni najveća snaga i pokretač naših dosadašnjih i budućih uspjeha, neprekidno ulažemo u razvoj ljudskih resursa. Dinamika rasta naše firme pruža priliku za profesionalno i lično ostvarenje saradnicima željnim znanja i uspjeha.

 

Full Dent pruža mogućnost stabilnog zaposlenja, okruženje koje cijeni individualna zalaganja, podržava timski rad i koje pruža mogućnost konstantnog učenja i napredovanja.

Ukoliko ste završili stomatološki fakultet ili zubotehničku srednju školu, imate radnog iskustva i želite da pronađete zadovoljstvo u profesionalnom smislu, na pravoj ste adresi! Laboratorij Full Dent zapošljava osobe koje svojom stručnošću mogu doprinijeti razvoju naše firme.

 

Klikom na dugme u nastavku stranice otvarate prijavu za posao. Popunite je i pošaljite, a mi ćemo Vam se javiti u kratkom roku.

Naše usluge
O nama

Laboratorij Full Dent d.o.o. je zubotehnički laboratorij sposoban da odgovori na sve zahtjeve savremene rekonstruktivne i estetske stomatologije. Uz dugogodišnje iskustvo u praksi, korištenje dentalnih materijala sa CE sertifikatom i opreme koja prati razvoj svjetske tehnologije, nudimo usluge izrade svih vrsta fiksnih, mobilnih i kombinovanih protetskih radova, ali i jedan od noviteta na našem tržištu, “nevidljivi” mobilni ortodontski aparat FullAlign.

Ekskluzivna linija
Kontaktirajte nas