Dobra organizacija, jasna vizija i ciljevi, ali i neprekidno ulaganje u stručni kadar i najmoderniju opremu učinili su laboratorij Full Dent ozbiljnom i konkurentnom kompanijom koja podiže standarde u stomatologiji. Zahvaljujući takvom pristupu radu, postali smo jedini zubotehnički laboratorij u regionu koji je pored ISO sertifikata 9001:2015 implementirao i ISO sertifikat 13485:2016.

Osim što ovi sertifikati kompaniju Full Dent stavljaju na zavidnu poziciju kada se radi o kvalitetu proizvoda i usluga, te je određen vid priznanja za dosadašnje ostvarene rezultate, značaj ovih sertifikata najvažniji je za njihove krajnje korisnike kojima se garantuje izuzetno visok nivo kvaliteta proizvoda, ali i sigurnost njihovog korištenja.

Sertifikat ISO 13485:2016  predstavlja međunarodni standard koji garantuje kvalitet i bezbjednost, kada se radi o medicinskim proizvodima . Ovaj sertifikat obuhvata sve procese u planiranju, izradi i primjeni medicinskih proizvoda, tako da zadovoljavaju najviše evropske standarde vezane za kvalitet i bezbjednost. Laboratorij Full Dent ovim standardom  uživa status laboratorija koji će na ovaj način biti  konkurentan ne samo na domaćem već i na  međunarodnom tržištu, s naglaskom na EU.

Osim garancije o samoj izradi medicinskih proizvoda, ovim standardima garantuje se i kontinuitet u kvalitetnom dizajnu, razvoju i njihovoj isporuci, ali što je najvažnije i o bezbjednosti u primjeni što je od velikog značaja za sve pacijente.

Zahvaljujući implementaciji ovog sertifikata, laboratorij Full Dent biće u mogućnosti da ostvari bolju poziciju i veće povjerenje prema dosadašnjim i budućim poslovnim partnerima, kao i krajnjim korisnicima ovih proizvoda.

U konačnici, ispunjavamo jedan od svojih najznačajnijih ciljeva, a to su zadovoljni pacijenti koji će na ovaj način zasigurno dobiti i "VIŠE OD OSMIJEHA"!

Sertifikati i politika kvaliteta

Zahvalnice i priznanja

Naše usluge
O nama

Laboratorij Full Dent d.o.o. je zubotehnički laboratorij sposoban da odgovori na sve zahtjeve savremene rekonstruktivne i estetske stomatologije. Uz dugogodišnje iskustvo u praksi, korištenje dentalnih materijala sa CE sertifikatom i opreme koja prati razvoj svjetske tehnologije, nudimo usluge izrade svih vrsta fiksnih, mobilnih i kombinovanih protetskih radova, ali i jedan od noviteta na našem tržištu, “nevidljivi” mobilni ortodontski aparat FullAlign.

Ekskluzivna linija
Kontaktirajte nas